Food photography and styling

Корейське рагу з кімчі

Цей ароматний веганський суп на основі кімчі з Гочуджан пастою подарує вам теплоту і насичений смак з гострими та пряними нотками. М’який тофу і гриби додають текстуру, а кунжутне насіння та зелена цибуля завершують страву свіжістю. Суп легко готується, і його можна адаптувати під власні смакові вподобання, додаючи різні овочі або гриби. Подавайте цей суп гарячим, і він стане чудовим вибором для затишної вечері.

Інгрідіенти:

2 склянки веганського кімчі (включаючи сік кімчі), грубо нарізаного
200 г м’якого або шовковистого тофу, нарізаного на великі кубики
2½ склянки овочевого бульйону
1 ст. ложка пасти червоного перцю Гочуджан
2 ч. ложки пластівців червоного перцю Гочуджан
2 ч. ложки кунжутної олії
2-3 ст.л нарізаної зеленої цибулі
1-2 зубчики часнику, розтерті
сіль і перець за смаком
гриби (енокі тощо)
на вибір жовток чи морепродукти
на вибір насіння кунжуту

Інструкції:

Розігрійте кунжутну олію в каструлі з товстим дном на середньому вогні. Додайте нарізане веганське кімчі, часник і пластівці Гочуджан. Обсмажуйте все протягом 2 хвилин, поки аромат не стане інтенсивним.

Влийте овочевий бульйон у каструлю. Потім додайте пасту Гочуджан і добре перемішайте, щоб вона повністю розчинилася в бульйоні. Доведіть суміш до кипіння.

Додайте м’який тофу і половину нарізаної зеленої цибулі. Якщо у вас є гриби, попередньо підсмажте їх на сухій пательні та додайте до супу на цьому етапі. Якщо рідина випаровується занадто швидко, додайте трохи води за потреби.

Кип’ятіть суп протягом 10 хвилин на слабкому вогні. Подавайте суп гарячим, прикрасивши зверху зеленою цибулею, насінням кунжуту та, за бажанням, сирим яєчним жовтком.

Фото і рецепт зроблені для журналу Striped Apron, осінь 2023.

Print Friendly, PDF & Email

No Comments